Aanbieding!

Anti-blaf halsband – Met ultrasoon geluid

24.95 14.95

Artikelnummer: 5854102088325490

Beschrijving

Blaffen is voor een hond een uiting van natuurlijk gedrag. Redenen tot blaffen zijn bewaking, bescherming, begroeting, maar veel honden blaffen ook luidkeels zonder duidelijke reden. Dit overmatig blaffen kan voor jou en jouw omgeving als zeer vervelend worden ervaren. Deze Anti-blaf halsband zorgt ervoor dat dit hinderlijke geblaf veilig en pijnloos onder controle gebracht wordt.
De Anti-blaf halsband bevat een sensor die het blaffen van jouw hond herkent. Er volgt direct een voor de hond onaangenaam ultrasoon signaal. Doordat de hond snel het blaffen in verbinding brengt met dit signaal, zal jouw hond binnen enkele dagen stoppen met onnodig blaffen.
De Anti-blaf halsband is de diervriendelijke, pijnloze en zeer doeltreffende manier om overmatig blaffen tegen te gaan. Geen elektrische schok of spray, maar een onschuldige correctie met geluid.
Je ontvang de Anti-blaf halsband gemonteerd aan een verstelbare halsband, maar je bevestigt dit lichtgewicht apparaatje ook eenvoudig aan de eigen halsband van jouw hond.
Inhoud pakket:
– Anti-blaf halsband
– Gebruiksaanwijzing
Specificaties:
– Aan/uit schakelaar
– 4 verschillende modi
– 2 gevoeligheidslevels + 1 testmodus
– De halsband is geschikt voor iedere hond en verstelbaar
– Werkt op 2 AG10 batterijen (meegeleverd)
– Waterdicht en weerbestendig.
Afmetingen:
– Breedte bovenkant 6,5 cm
– Breedte onderkant 4,5 cm
– Hoogte 6 cm

Extra informatie

Merchant

Actie.deals