Aanbieding!

InStyler Tulip – Automatisch roterende krultang

129.00 45.00

Artikelnummer: 5854102088324657

Beschrijving

De innovatieve InStyler Tulip is de gemakkelijkste en snelste manier om automatisch perfecte krullen te krijgen. Jouw haar krullen was nog nooit zo eenvoudig!
Hoe werkt de InStyler krultang?
Druk op de knop, wacht op het piepje en wow! Meteen perfecte golven en krullen – zowel aan de voorkant als zijkant en zelfs aan de achterkant! Het geheim is hoe het revolutionaire ontwerp van de Tulip zachtjes het haar oppakt en netjes rond de keramische staaf wikkelt.
Door de gelijkmatige hittegeleiding en de perfecte omwikkeling komt elke krul er gegarandeerd uit zoals jij dat wilt – helemaal automatisch! Bovendien is de Instyler Tulp veilig voor elk haartype en kan je door de gepatenteerde anti-klit technologie zelfs grote plukken haar pakken. Dus of u nu dik of lang haar heeft – met de Tulip zal het niet klitten of verstrikt raken.
Vanaf nu creëer je binnen 3 minuten heel gemakkelijk de meest prachtige kapsels! Er is een knop voor losse strandkrullen of één voor medium krullen met body en volume of probeer de derde knop voor opvallende, stevige krullen die wel dagen blijven zitten.
Veilig je haren krullen
Heb je jezelf wel eens gebrand aan een krultang? Dat is nu verleden tijd! De Tulip’s speciale anti-brandbescherming beschermt het voorhoofd, nek en ook je oren.
De Tulip geeft je elke dag perfect volume, perfecte golven en perfecte krullen. Bovendien is de Instyler Tulip is zo licht als een veertje en dus heel gemakkelijk te hanteren!

Extra informatie

Merchant

Actie.deals