Aanbieding!

LED beanie Zwart

30.00 8.99

Artikelnummer: 7641000003331463

Beschrijving

Ben jij een grote fan van hardlopen, laat jij ’s avonds laat nog je hond uit of ben jij veel onderweg op de fiets? Dan weet je dat je slecht zichtbaar bent in het donker voor de medemens in het verkeer. Draag daarom op deze koude dagen de heerlijke warme beanie met LED verlichting. Je bestelt de LED beanie nu al voor slechts 8,99. Of ga voor extra voordeel en bestel een set van 2 of 3 beanies.
Met 3 lichtstanden
De koude tijden zijn begonnen en dat betekent ook dat het vroeg donker is. Je bent hierdoor slechter zichtbaar in het verkeer en het is daarom erg belangrijk om jezelf zichtbaar te maken. Deze modieuze muts heeft LED verlichting, hiermee voldoe jij aan een veilige deelname in het verkeer. De LED verlichting is instelbaar in 3 verschillende sterktes van de lichtstanden. Tevens is de verlichting ook uitneembaar, ideaal als jij de beanie eens in de was wilt gooien.
Uiteraard is het fijn dat jij beter zichtbaar bent in het donker, maar het helpt jouw zicht ook te verbreden. De muts is voorzien van 4 sterke SMD LED’s die werken op twee lithium batterijen (inbegrepen).
Verkrijgbaar in de kleuren:
Zwart
Grijs
Blauw
Bestel de LED beanie t.w.v. 30,00 nu voor slechts 8,99
…Of bestel een set van 2 LED mutsen t.w.v. 60,00 voor slechts 14,99
…Of bestel een set van 3 LED mutsen t.w.v. 90,00 voor slechts 19,99

Extra informatie

Merchant

Vouchervandaag.nl